Pengawal Peribadi Wanita Ghadaffi Turut Dibunuh Kejam Oleh Pemberontak.


Gila ka apa puak-puak pemberontak Libya nie!!Ini gambar  dari blog kawan yang memaparkan pembunuhan kejam pengawal-pengawal peribadi bekas pemimpin Libya nie..Pengawal Peribadi Gaddafi yang dipanggil “The Revolutionary Nuns” atau “Amazonian Guard” yang di aggotai oleh beberapa orang wanita  telah diburu dan dibunuh kejam oleh pemberontak sebelum kematian Gaddafi. Semua wanita ini diburu dan dibunuh oleh askar yang ditugaskan memburu Gaddafi ketika itu. IM tengok gambar-gambar nie agak kesian jugak la dengan nasib depa nie Memang kasihan tengok semua wanita yang hanya menjalankan tugas mereka untuk menjaga keselamatan pemimpin pelik Libya nie….

Menurut sumber yang IM dapat, terdapat tiga mayat telah ditemui. Mayat pertama cuba larikan diri bersama teman lelakinya kemudian  telah ditembak mati. Mayat kedua pula dibelasah sehingga mati oleh penyerang. Mayat yang ketiga nie paling kejam dan tidak berperikemanusiaan dimana wanita nie dirogol beramai-ramai sebelum didera sehingga mati.

 Sungguh kejam perilaku kekejaman nie..Sugguhpun bencikan seorang pemimpin usahlah dibuat kepada orang lain.Ada cara yang lebih bertamadun boleh dilakukan keatas mereka nie jikalaupun mereka disabitkan bersalah.Ini mungkin satu gerakan untuk menghapuskan seluruh keluarga@individu-individu yang berkaitan dengan bekas pemimpin Libya nie….dunia masa kini…..

Advertisements

Posted on 08/11/2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: